This page was made with ClickFunnels - Create Marketing Funnels in Minutes! Click here to get a free 14 day trial account. Your page? Want to remove this banner?
Mari Hult lager norges mest leste vegetarblogg og kommer til oss for å lære bort sine kokketriks.
Bli med på juicekurs med forfatter og juiceekspert Carina Hultin Dahlmann. Gjennom kunnskap og en smittende energi vil Carina vise deg hvordan juicing enkelt kan hjelpe deg å oppnå din « 5 om dagen» kvote, få en optimal helse og mer overskudd. Juicing hjelper deg på veien mot gode, sunne kostholdsvaner og er enkelt, forståelig og smaker i tillegg kjempegodt. Carina har selv endret sin livsstil fra å ha en dårlig helse og være overvektig til å være normalvektig, frisk og energifull. 
Bli inspirert du også!
Norges Juicedronning Carina Hultin Dahlmann er forfatter og nå også plantebasert kokk. Carina viser deg hvordan du kan lage energigivende, blodsukkervennlig og smakfull plantebasert mat som styrker kroppen og gir god helse. Matglede og helseglede i skjønn forening. 
Kom og smak, og lær hvordan du kan lage mat som både smaker godt og gjør godt!
Øyvind Solum er Fylkesleder for Miljøpartiet de grønne og vil prate om behovet for et grønt skifte, han vil snakke om utviklingen av norsk grønn politikk og utviklingen av den norske grønne bevegelsen i et globalt perspektiv. Behovet for et skifte mot mer vegetarisk og økologisk mat er en viktig del av et grønt skifte, eller strengt tatt en nødvendig forutsetning for å skape en mer bærekraftig utvikling, hvordan skal neste generasjon få like gode forutsetninger som de som er voksne i dag. 
Vi har gleden av å få James Aspey på besøk. Vi fikk mulighet til å møte denne mannen under Vegan Weekend i Sandnes og tenkte at denne mannen må vi få til vårt arrangement. Sporty som han er så stiller han opp helt gratis selv om han må ta turen helt fra Australia.
Historien om Vegan Norway appen. For de som ikke vet det så er Vegan Norway en app som hjelper tusenvis av mennesker til å finne vegan vennlige restauranter og butikker over hele norge.
Selve appen er ikke mer en to år gammel og ble skapt av Sally som jobber med app utvikling. Hun vil snakke om hvordan hun fikk ideen, hvordan hun lagde den, og alle tingene hun har lært på reisen med å lage et samfunn rundt teknologi, kreativitet og omtanke.
Finnes det øvelser og avspenningsmetoder som kan gi endringer i våre liv?
Karine Finne vil gi sesjoner med lett yoga oppvarming og pusteteknikk.
Sesjonen starter med en innføring i mindfulness meditasjon, og avsluttes med Gongavspenning. Sesjonen vil ta ca. 1,5 time
En slik sesjon vil vekke både kroppen og dens celler, sjel og sinn.

Nick fra vegan Norway skal bruke sin tid å snakke om hvordan man spiser bananer i det kalde nord eller lettere sagt hvordan følge en vegansk livsstil i Norge.
Animal Insight Norway er en dyrevernorganisasjon som fokuserer på gårdsdyr. Vårt mål er å hjelpe flest mulig dyr så mye som mulig, og vi ønsker å nå dette målet ved å inspirere, motivere og informere. Samtidig er det viktig for oss å jobbe på en faktabasert og pragmatisk måte.
Vårt informasjons- og påvirkningsarbeid drives utelukkende av frivillige. Og her kan du hjelpe: Bli en del av vårt fantastisk team! Du kan bli kjent med likesinnede mennesker, lære nye ting og tilegne deg nye ferdigheter og kompetanser som kan f.eks. være nyttig i yrkeslivet!
Det drepes nesten 80 millioner dyr i norge hvert år. André jobber med planene for et fristed for gårdsdyr som reddes fra et liv med utnyttelse. Han skal snakke om planene for gården og hvordan dere kan hjelpe til å gjøre dette mulig.
Powered By ClickFunnels.com